Zoeken
Resultaat
Gevonden: 107

Eelke de jong tweede plaats bij jeugdwedstrijd.
Internationale pupillen toernooi Deventer
EIJV Jeugd actief bij marathon
Inzell week zonnig afgesloten
Trainers bevangen door Inzell virus
Gesponsorde links
EIJV Jeugd actief bij marathon
Bij de derde leisure world marathon wedstrijd doet de EIJV jeugd goede zaken.

Zaterdag 15 november werd op thuisbasis de Scheg in Deventer de derde Leisure World oost marathon verreden. Een aantal EIJV jeugdleden was van de partij.

Bij de pupillen C reden Corne van Dooren en Reinier van Roekel mee. Reinier van Roekel reed voor de eerste keer mee aan deze serie marathons. Hij behaalde een eervolle vierde plaats. Corne van Dooren, zelf nog pupil D reed al voor de tweede keer mee. De eerste marathon wist hij al op zijn naam te schrijven en ook deze tweede marathon kwam hij als eerste over de finish. Hij staat hiermee stevig aan kop in zijn klasse.

Bij de jongens pupillen B reed Eelke de Jong zijn tweede marathon over zes rondes. Hij behaalde een mooie vijfde plek. In het algemeen klassement staat hij nu vierde.

Bij de meisjes junioren C stond Marit van Beijnum voor de eerste keer aan de start. De juniore moest 10 rondjes rijden in een select groepje met 9 andere meiden. De nieuwkomer moest haar plek nog bewijzen en kon geen gunstige uitgangspositie bemachtigen. Noodgedwongen liet ze de andere rijdsters de achterkant van haar schaatsen zien. Helaas kon zij het niet helemaal volhouden. In de eindsprint bemachtigde Marit een mooie vierde plaats.

Bij de jongens pupillen C moest ook Stijn Verhoeff tien rondjes afleggen met 6 andere rijders. De verhoudingen lijken hier al duidelijk. Stijn Verhoeff werd voor de derde keer tweede. Hij moet alleen Kevin Spronk uit Elburg voor zich dulden.