Zoeken nieuwsbrief
Resultaat nieuwsbrief
Gevonden: 9

Programma Seizoenswissel 28 Maart
Wedstrijdkleding en lease-schaatsen inleveren
Bostraining
Dag vier Inzell
De zaaltraining bij de EIJV begint op 7 Oktober
Gesponsorde links
Veel belangstelling voor inline skating
De trainingen zijn alweer een flinke periode bezig, soms met zon, soms met regen. Er zijn vanuit de trainers en TC een aantal zaken die we met jullie willen delen
  • Er is op dit moment veel belangstelling voor de inlinetrainingen. Dat is heel mooi, maar kan soms zorgen voor wat grotere groepen, zeker met onze huidige, in omvang wat beperkte trainersgroep. Mocht je het gevoel hebben dat je aandacht tekort komt, laat het ons direct weten (trainers of TC). We proberen alle zaken direct op te lossen, voor zover dat mogelijk is.
  • De laatste weken is ook een aantal trainingen verregend. Ga ervan uit dat we een alternatief programma aanbieden (van indoor krachttraining, looptraining, techniek tot materiaalonderhoud). Neem dan ook bij regen of kans op regen naast je inline skates ook je sportschoenen mee (en evt droge kleding).
  • Let bij de trainingen ook even op de starttijd. Zorg dat je ruim voor die tijd aanwezig bent en begin 5 minuten voor de starttijd met inrijden. De training kan dan meteen beginnen en we verliezen geen trainingstijd. Weet je niet hoe je moet inrijden: vraag het de trainer!

Daarnaast zouden we heel leuk vinden als de pupillen komen meetrainen met de bostraining op dinsdag. Meer info vind je op de site.
Op de maandag hebben we sinds dit seizoen nu een extra training onder leiding van Cor. Wil je vaker inline trainen en kun je het al redelijk tot goed: kom dan eens langs en kijk of je het leuk vindt. Het is een groep die op niveau traint, dus geen groep voor echte beginners.

Op de EIJV Facebook pagina vind je wat foto's van Jelle van Beek (vader van Bauke) van de Mijnten competitie 2014. Wil je ook eens meedoen met de competitie, laat het maar weten. Je kunt altijd op daglicenties een keer proberen of je het leuk vindt

Tenslotte: we hebben nog meer inline-plannen. de komende tijd zul je meer van ons horen! Veel plezier dit inline seizoen.