Gewestelijk kampioenschap Junioren B en C
Eelke de jong tweede plaats bij jeugdwedstrijd.
Gesponsorde links
EIJV jeugd rijdt weer attent mee op de Leisure World marathon in Nijmegen.

Eelke, Jelle, Reinier en Corné wachten op hun start voor de marathon.Zaterdagavond reden 4 pupillen Eelke de Jong, Jelle Stienstra, Reinier van Roekel en Corné van Dooren en 2 junioren Chaim Boer en Stijn Verhoeff mee in de Leisure Wolrd marathon van Nijmegen.

Reinier en Corné beten het spits af met de eerste wedstrijd waarin totaal 5 deelnemers waren. Reinier werd knap 3de. Corné deed zes rondjes het kopwerk en was nog niet moe. Hij hield tot de finish zijn koppositie vast en wist de 1e plaats vast te houden.

Daarna was het de beurt aan Eelke en Jelle. In deze groep waren ook 5 deelnemers. Deze wedstrijd bleef tot het eind van de zeven rondjes spannend. Na een zware wedstrijd weerd Eelke 4de en Jelle 3de in de uitslag. Met dit resultaat klom Eelke van plaats 4 naar een gedeeld derde plek in het klassement.

Als laatste hebben Stijn en Chaim bij de junioren gereden. Hier werden de eerste rondjes naar verhouding rustig gereden. De laatste 2 rondjes werd het tempo flink opgevoerd en werd het nog spannend omdat iedereen nog bij elkaar reed. Chaim werd in de eindsprint 5de en Stijn werd uiteindelijk 4de. Stijn hield hiermee wel zijn tweede plaats in het klassement vast.

Zaterdag 13 december 2014 is de volgende wedstrijd in Deventer.