Zoeken Nieuws
Resultaat Nieuws
Gevonden: 71

Inzell week zonnig afgesloten
EIJV storm in Inzell
EIJV jeugd gaat op handtekening jacht.
Inzell van start voor EIJV wedstrijdgroep
In Memoriam Ludwig Meijering
Gesponsorde links
EIJV jeugd gaat op handtekening jacht.
Deze maandag is voorlopig de laatste mooie dag van het Inzell trainingskamp 2014. EIJV jeugd heeft buitenlandse toppers gezien.
Schaatser Bart Swings tussen de EIJV jeugd bij Inzell trainingskamp 2014"Ook vandaag was het weer helemaal  toppie!! Het schema van de trainingen was weer hetzelfde, behalve de opwarming van de tweede schaatstraining. In plaats van inlopen, rekken en strekken, handtekeningen vragen aan een paar echte toppers!!  Jeremy  Waterspoon, Martina  Sablikova en  Bart Swings! Ook de droogtraining was even anders. Lekker swingend op een muziekje. Kortom : deze dag is ook weer geslaagd!!!!" Zo sprak Famke Veenstra namens de wedstrijdgroep van de EIJV.
 
Lars van Bemmel (handtekeningjager eerste klas Inzell 2014)De jonge ouderen waren weer heerlijk vroeg op voor de schaatstraining. Schitterend ijs waarop iedereen goed trainde. Na het ontbijt rustig gereed gemaakt voor de tocht naar de Keitl Alm, waar Sepp nog altijd op zijn troon zit te commanderen. Wederom heerlijk in de zon gezeten,  25 graden. Helaas moest Theo R. afhaken in de klim; daarna hebben we het tempo aangepast en op ons “dooie akkertje” naar boven gereden. ( Hihi; Helaas weer afzien als vanouds waarbij menig hartslag meteen ging piepen). In de afdaling was Gert weer in de “lead”: Snoeihard over gravel naar beneden. Bij de laatste trap moest Gert wel weer even “genieten” van het uitzicht.
Goed , deze mooie dag hebben we binnen. De weersverwachting wordt nu erg slecht.
Dan toch maar allemaal op de schaats?
 
Fotoserie: Peter Veenstra