Zoeken
Resultaat
Gevonden: 107

Clubkampioenschap EIJV 2023-02-19
Uitslagen IZ01
Clubkampioenschap 2016
Start Deventer en Zaaltraining
Van Benthem competitie 2015 Apeldoorn
Gesponsorde links
Jaargang 09, nummer 05
Electronische nieuwsbrief

Beste leden van de EIJV,

Time flies, voor je het weet is de zomer al weer voorbij. We hebben kunnen genieten van prachtig zomerweer en ik neem aan dat iedereen een mooie vakantie achter de rug heeft. De laatste weken wordt er nog flink geskeelerd op en rond onze baan. Een enkeling binnen onze vereniging heeft al weer op het ijs gestaan, want het duurt niet lang meer voor er weer wekelijks een bus naar Deventer rijdt voor het nieuwe winterseizoen.

Seizoenswissel

Volgende week zaterdag, 27 september a.s., is er op ons complex een mooie middag en avond gepland waarbij we het skeelerseizoen afsluiten en het schaatsseizoen laten beginnen. Er is door de Technische Commissie (TC) een mooi programma in elkaar gezet, waarin uiteraard de inwendige mens niet wordt vergeten. Meldt u dus nog snel aan voor dit evenement want het clubgevoel krijg je zeker bij dit soort activiteiten. Kijk verder elders in de nieuwsbrief of log in op de website voor het volledige programma.

 
Jeugd

“Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst”. Een zeer bekend spreekwoord en een “waarheid als een koe”(ook al zo’n mooi spreekwoord). Veel nieuwe jeugdleden hebben zich dit jaar aangemeld en dat leidt tot een mooie drukte op de avonden dat er wordt geskeelerd op onze club. Mede door de vele nieuwe jongeren zit onze bus naar Deventer behoorlijk vol. Er zijn ongeveer 60 baankaarten voor De Scheg te Deventer besteld en dat betekent wekelijks een (overvolle) bus. Een tweede bus is voorlopig nog geen optie. Het bestuur wil samen met de TC inzetten op het verbeteren van onze jeugdopleiding, zonder dat we de recreatieve schaatser uit het oog verliezen. We zijn met de TC druk met het onderzoeken naar nieuwe kansen. Zodra daar meer over bekend is, hoort u dat.

Vrijwilligers
Vrijwilligers zijn er nooit genoeg. Veel van onze leden dragen al een steentje bij en daar zijn wij als bestuur heel erg blij mee. Via de onlangs rondgestuurde enquete die bij de aanmelding voor baankaarten Deventer werd gestuurd, hebben wij veel informatie van u gekregen. Dit kan betekenen dat wij, of andere commissies, straks wellicht een beroep op u gaan doen met een concreet verzoek.

Sponsoring

Samen met onze sponsorcommissie proberen wij het komende seizoen weer nieuwe reclameborden rondom ons complex te krijgen. Dit valt niet mee, maar het diepste dal van de economische crisis is achter de rug en wie als ondernemer onze vereniging een warm hart toedraagt zou dat mooi kunnen doen door middel van een bord. Het krijgt veel aandacht want er rijden altijd mensen langs, zeker als Koning Winter nog een toeslaat dan gaat dat dubbelop. Heeft u contacten met potentiële reclamebordhouders, laat het ons alstublieft weten. Wij gaan erop af.

Vergoeding Wedstrijden STW Nijmegen voor jeugd vervalt

De afgelopen jaren werd 50 % van de inschrijfkosten door de EIJV vergoed als er jeugdleden meededen aan de wedstrijden die in Nijmegen gereden werden en die door de STW geregeld werden. Deze vergoeding komt te vervallen.

Namens het bestuur wens ik u een prachtig schaatsseizoen toe, waarin hopelijk een natuurijsperiode niet zal ontbreken.

Jan Vellinga