Zoeken
Resultaat
Gevonden: 107

Van Benthem competitie 2015 Apeldoorn
GRAAG AANMELDEN SEIZOENSWISSEL
Aanschaf wedstrijdkaarten
24Kika - EIJV
Jillis Hulleman en Marit van Beijnum actief op NK skeeleren in Ommen
Gesponsorde links
Jaargang 09, nummer 01
Electronische nieuwsbrief

Hierbij treft u aan de eerste Nieuwsbrief van het jaar 2014. Voor zover wij elkaar nog niet hebben gesproken wenst de redactie u een gezond en sportief nieuwjaar. Met de winter wil het nog niet echt vlotten maar nu onze voorzitter zich de komende week in verre wintersportoorden bevindt, kan het zomaar gebeuren: vorst, sneeuw en hopelijk ijsvorming op onze mooie ijsbaan.

We kijken met z'n allen terug op een mooie afsluiting van het jubileumfeest, eind december. De receptie, de feestavond en het schaatsfestijn in Nijmegen waren allen zeer geslaagd. De foto's, elders op onze site, zijn het bewijs.

De Olympische Spelen in Sochi staan voor de deur. Het kunnen historische spelen worden met een record aantal medailles voor Nederland, de verwachtingen zijn hooggespannen en dan is het des te leuker om samen voor de TV te kijken. Houd de website in de gaten voor het schaatsprogramma en de openingstijden van ons clubhuis.

Wij wensen u weer veel leesplezier met deze nieuwsbrief en hopen volgende maand diverse winterse verhalen te kunnen publiceren. Ook uw inbreng en foto's zijn dan weer welkom.

Redactie Kouwe Drukte.