Zoeken
Resultaat
Gevonden: 107

GRAAG AANMELDEN SEIZOENSWISSEL
Aanschaf wedstrijdkaarten
24Kika - EIJV
Jillis Hulleman en Marit van Beijnum actief op NK skeeleren in Ommen
EIJV neemt deel aan 24KiKa “skaten tegen kanker” - vandaag in Biddinghuizen
Gesponsorde links
Jaargang 08, nummer 08
Electronische nieuwsbrief

Voor u ligt (of wordt op uw scherm getoond) de laatste nieuwsbrief van de EIJV, voordat zij haar 50 jarig bestaan viert. Nog enkele weken en dan is het zover, de Edese IJs Vereniging  50 jaar jong! Op de website en in de nieuwsbrief wordt hier de komende tijd veel aandacht aan besteed. Op het programma staan diverse jubileumactiviteiten, wij zullen u hier via de website en nieuwsbrief van op de hoogte houden. Ook zijn er reeds verslagen van al georganiseerde activiteiten geplaatst.

De redactiecommissie, vanaf nu in de nieuwe samenstelling, heeft in haar laatste vergadering flink gebrainstormd over diverse zaken die binnen de vereniging spelen. Het gaat nu te ver om dat allemaal op te schrijven, wij komen daar in de komende maanden gefaseerd op terug.

Wat de voltallige redactie  van de EIJV hoopt is dat er ook vanuit de leden bijdragen worden geleverd aan onze website. Wetenwaardigheden binnen de club, wedstrijdverslagen, verslagen van activiteiten, foto’s, etc. Alles kan bijdragen aan een levendige website.

Wij hopen u in ieder geval binnenkort te treffen op één van de jubileumactiviteiten of op het natuurijs, want als we de weergoden mogen geloven: Er komt weer een strenge winter aan ….

In Friesland zijn ze er al weer klaar voor, in Ede ook want het spuitrooster voor het baanonderhoud is deze week al weer verspreid….

De redactie van de EIJV,

* Marieke Bosch

* Hayco Frielink

* Ronald Visschers

* Jan Vellinga