Zoeken Nieuws
Resultaat Nieuws
Gevonden: 71

EIJV jeugd gaat op handtekening jacht.
Inzell van start voor EIJV wedstrijdgroep
In Memoriam Ludwig Meijering
Bestel je Baankaart Nu!
Veluwe Vallei Skeelertocht 2014 met regen en storm
Gesponsorde links
Veluwe Vallei Skeelertocht 2014 met regen en storm
Verslag van de Veluwe Vallei Skeelertocht.

Veluwe Vallei Skeelertocht 2014 is een beetje in het water gevallen. Ondanks het slechte weer hebben toch 28 personen deelgenomen aan de skeelertocht. Als organisatie hebben we ze dan ook een warm welkom geheten. 9 van deze deelnemers hebben de volledige 111 km gereden wat onder deze weeromstandigheden een topprestatie is. Deelnemers bedankt voor jullie komst.

De deelnemers waren zeer tevreden over de organisatie, vonden het wegdek goed en ondanks het weer toch mooie routes. Ook werd de verzorging als positief ervaren: "Niets op aan te merken", aldus de deelnemers. Ondanks het barre weer was het een dag waar we met een blij gevoel op terug kunnen kijken. En de deelnemers waren voldaan en moe.

Ook de vrijwilligers op de verzorgingsposten en in de kantine worden heel hartelijk bedankt voor hun inzet. Zonder jullie medewerking was het niet mogelijk geweest. Mogen we volgend jaar weer een beroep op jullie doen? Ook bedanken we de Families/Bedrijven aan de Krommesteeg, Walhuisweg, Zuiderkade en Zwartesteeg, voor hun gastvrijheid. Fijn dat we onze stempel of verzorgingspost bij jullie mochten stationeren.

De skeelertocht werd mede mogelijk gemaakt door:
Kelderman bouw Ede,
Dick Nap,
Piet Lagerwey,
Fruit Guit uit Veenendaal,
FrieslandCampina (Extran). 

Sponsoren bedankt voor jullie bijdrage. Namens de Organisatie bedankt!