Zoeken
Resultaat
Gevonden: 107

Start Deventer en Zaaltraining
Van Benthem competitie 2015 Apeldoorn
GRAAG AANMELDEN SEIZOENSWISSEL
Aanschaf wedstrijdkaarten
24Kika - EIJV
Gesponsorde links
Jaargang 09, nummer 02
Electronische nieuwsbrief

Beste leden van de EIJV,

De winter is voorbij, vandaag een heerlijk voorjaarszonnetje. Op naar het voorjaar, skeeleren, fietsen en bostrainingen. De afgelopen winter was er eentje om qua weer snel te vergeten. Meteorologisch één van de meest zachte winters van de afgelopen eeuwen. Na zes achtereenvolgende ijs- en schaatswinters dit jaar dus geen enkele ijsdag en dus ook geen extra inkomsten voor onze vereniging. Gelukkig heeft de penningmeester de afgelopen winterseizoenen een mooie reserve opgebouwd, dus het kan "even lijen".

Aanstaande zaterdag de jaarlijkse clubkampioenschappen (van de EIJV en ijsclub De Viking gezamenlijk) op de Scheg te Deventer. Het belooft weer een mooie en sportieve avond te worden. Welke senior gaat er met de prijzen vandoor en welke talentvolle junioren en pupillen zullen straks op het hoogste treetje staan? Nu nog onbekend, binnen enkele dagen zullen we het weten. Wij wensen deelnemers, scheidsrechter(s), coaches en overige vrijwilligers in ieder geval heel veel succes. Het gaat niet alleen om winnen, want zoals een bekend spreekwoord zegt: "Deelnemen is belangrijker dan winnen...". Dat hebben we de afgelopen week dagelijks gehoord tijdens de voor Oranje historisch geslaagde Olympische Spelen.

De clubkampioenschappen beginnen zaterdag 8 maart om 17.30 uur en duren tot ongeveer 20.30 uur. Zorg ervoor dat je om 17.00 uur aanwezig bent. Heb je je aangemeld en ben je op het laatste moment toch verhinderd, laat dat a.u.b. weten via telefoonnr. 06-53835336. Vergeet niet je rode-witte-gele-blauwe armbandjes mee te nemen. Na afloop gezellig napraten in Schaatscafé Nova Zembla, de EIJV trakteert op heerlijke erwtensoep! 

Veel leesplezier voor nu.

Redactie "Kouwe Drukte".